Om mig

Jeg hedder Addy og er født i ’72. Jeg er gift og har 2 voksne børn sammen med Jens.

Jeg er oprindeligt uddannet inden for hotelbranchen, men har arbejdet inden for flere forskellige fag, før jeg fandt ud af, det rigtige er at beskæftige mig med mennesker.

Først da jeg fik kendskab til Body SDS i forbindelse med min datters eksamens angst, vidste jeg hvad det var jeg søgte, og at det var Body SDS jeg skulle beskæftige mig med.

Jeg skulle hjælpe mennesker med at få det godt igen.

Ergo sagde jeg mit faste job op og startede som Body SDS kropsterapeut-elev i København i marts 2015

I september ’15 var jeg så langt at jeg kunne starte min klinik op i Ågård, som ligger midt mellem Vejle og Kolding. Fra april til dec ’16 lejede jeg mig ind i et lokale i Kolding. Men valgte at flytte min klinik til Vejle pr. 1. januar ’17.

Jeg blev færdiguddannet i april 2018 og er autoriseret Body SDS kropsterapeut og derfor også RAB godkendt. Det betyder at jeg lever op til Styrelsen for Patientsikkerheds krav til uddannelse. Jeg er Vejles eneste autoriseret Body SDS kropsterapeut og som autoriseret er der krav om opdateret 1. hjælpebevis og min. 16 timers efteruddannelse hver år.  Jeg er løbende på efteruddannelse ved Body SDS i København.

Læs evt mere ved at trykke på “autoriseret Body-sds behandler” mærket nederst her på siden.

Jeg har klinik på Damhaven 3B i Vejle, hvor jeg primær er, men også i Ågård lige mellem Vejle og Kolding. Så skulle du ønske en tid i Ågård ud over de få der er i min booking, så kontakt mig, så finder vi en tid der passer dig.

Jeg glæder mig til at møde dig og vil gøre mit bedste for at hjælpe dig.

”Kom som du er – Gå hjem som dig selv”

Læs mere om mine erfaringer.