Body SDS behandling i Vejle og Ågård.

Behandlingsformen Body SDS kan hjælpe dig med alt fra sportsskader, ryg-og nakkesmerter, migræne til psykiske problemer som angst eller depression. Behandlingen tager altid udgangspunkt i dine individuelle behov, og den kan være blid og stimulerende, hård og dybdegående – eller en kombination af begge alt efter, hvilke behov du og din krop har.

Hvad betyder Body SDS?

Body – Kroppen (fysisk/psykisk)

Self – Selvet (det personlige)

Development – Udvikling/uddannelse

System – Redskaber

Body SDS (Self Development System) er et dansk udviklet behandlingssystem oprindeligt fra 1940’erne, Det er en kropsterapeutisk behandling, bestående af specielle massageteknikker, mobiliserende led frigørelser samt pulserende bevægelser og åndedrætsteknikker. Alt sammen har kraftig indvirkning på kroppens selvhelbredende egenskaber. Behandlingens fokus er at øge lymfe- og blodgennemstrømning.

Hvad kan Body SDS hjælpe mod?

Body SDS behandlinger foregår med afsæt i ideen om, at menneskets psykiske og fysiske udfordringer i rigtig mange tilfælde hænger sammen. Derfor kan behandlingen hjælpe med rigtig mange forskellige udfordringer og gener i forhold til smertelindring, smerteophør eller til at finde mere ro og balance i både krop og sind.

Behandlingen er f.eks. effektiv i forbindelse med:

 • Stressrelaterede smerter/spændinger
 • Nakke/skulder smerter
 • Hovedpine/migræne
 • Rygproblemer/skoliose
 • Angst og depression 

Der er både en fysisk og en psykisk tilgang til Body SDS, således at behandlingen både kan afhjælpe en række fysiske udfordringer, men også kan bruges som en behandlingsform, hvor der arbejdes med at frigøre følelsesmæssige mentale blokeringer gennem arbejdet med kroppen. Derfor kan man både bruge Body SDS behandling mod fysiske såvel som psykiske udfordringer.


Sådan forløber Body SDS behandlingen

Tidsforbrug: 45 minutter


En Body SDS behandling kan foregå med samtale, i stilhed eller en kombination af begge.

 1. Inden behandling

  Inden behandlingen snakker vi kort om, hvordan du har det, og om der er nogle bestemmer områder i kroppen, som du ønsker, at jeg skal have særligt fokus på.

 2. Under behandlingen

  Under behandlingen vil jeg behandle hele din krop, da årsagen til et eventuelt problem ofte kan ligge et andet sted end lige dér, hvor det gør ondt eller kan mærkes.

  Under behandlingen benytter jeg teknikker fra andre behandlingsformer fx fysioterapi, zoneterapi, massage, meridianstrygninger samt Body SDS akupressur og -zonetryk, hvilket gør Body SDS til en unik behandlingsform. Undervejs i behandlingen vil jeg hjælpe dig med at have fokus på dit åndedræt, da det er med til at få kroppen til at slappe af, så du nemmere kan slippe af med de spændinger, der ligger i kroppen.

 3. Efter behandlingen

  Når behandlingen er færdig, kan du føle dig afslappet og let i kroppen eller måske mere træt, øm eller svimmel, men uanset hvad, er det naturligt, at du mærker din krop, da den lige har været på arbejde. Det er vigtigt, at du efter endt behandling drikker rigeligt med vand, da det vil hjælpe kroppen med at rense ud.Kontakt mig og hør mere om Body SDS behandling

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om, hvad du kan få ud af en Body SDS behandling, skal du endelig kontakte mig på tlf.: + 45 40 88 43 42 eller sende en mail på addy@krops-harmoni.dk. Alternativt kan du bruge kontaktformularen her på siden under kontakt.

Body-sds behandling Læs evt. mere på www.body-sds.dk