Behandlingen

Behandlingen kan foregå med samtale eller i stilhed. Behandlingen kan være blid og stimulerende, hård og dybdegående – eller en kombination af begge. En Body SDS behandling er af ca. 45-50 minutters varighed- men tiden kan varierer afhængig af situationen.

Tiden er dog ikke afgørende for, om en behandling bliver en succes.

Inden behandlingen snakker vi kort om, hvordan du har det og om der er nogen bestemte områder af kroppen, jeg skal have særligt fokus på. Herefter forlader jeg lokalet, så du i fred og ro, kan tage tøjet af og lægge dig på briksen, på ryggen, med et tæppe over dig.

For at kunne behandle hele din krop mest optimalt, skal du helst kun have undertøj på. Men føler du dig bedre tilpas med lidt mere tøj på, er det selvfølgelig også i orden.

Når jeg arbejder med de forskellige steder på kroppen, vil jeg trække tæppet lidt til side. Cirka halvvejs i behandlingen, beder jeg dig om at vende dig, så du ligger på maven.

Jeg vil behandle hele din krop, da årsagen til et eventuelt problem ofte kan ligge et andet sted i kroppen end lige dér, hvor det gør ondt eller kan mærkes.

Behandlingen består af massage af musklerne, bevægelse af leddene og pulserende bevægelser, som frigør spændinger og giver gennemstrømning i kroppen, samt Body SDS akupressur og zonetryk.

Jeg vil hjælpe dig med fokus på åndedrættet, da der kan være steder, ofte punkter, du slet ikke regnede med, der er smertefulde på kroppen.

Grundåndedrættet er med til at få kroppen til at slappe af, så du nemmere kan slippe den spænding, der ligger i kroppen.

Efter behandlingen vil du ofte føle dig afslappet og let i kroppen – og måske opleve en snurren i hele kroppen. Du kan også føle træthed, svimmelhed og ømhed. Det er naturligt, da kroppen har været på arbejde.

Det er vigtigt at drikke rigeligt vand resten af dagen og dagen efter behandlingen, da det hjælper kroppen med at rense ud.
Skulle du have spørgsmål efter din behandling er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf: 40884342