Anmeldelser

Hvad siger dem på briksen:

De varmeste anbefalinger herfra. Mangler ord for helt at beskrive oplevelsen, men går altid fra en behandling hos Addy med en følelse af fornyet energi i hele mit “system”. Og mine rygsmerter bliver også lindret – hvilket hverken fysioterapi, akupunktur eller kiropraktor tidligere har formået


De varmeste anbefalinger til Addy, fra Ejla og jeg. Jeg havde vores 6 uger gamle datter med, som vi mistænkte for at være låst i nakken, og dermed ikke så glad for, at ligge på maven eller dreje hovedet til den ene side. Det var så god en oplevelse som forældre at se, at Addy tog sig tid, til både at behandle og underholde Ejla, så det var en god opleves for begge parter! Vi har idag, en pige der er glad for at ligge på maven og drejer så fint hovedet 🤗


Jeg har fået behandlinger hos Addy, hvilket har rykket mig væsentligt efter min lange stress periode.
Det er meget tydeligt at kroppen arbejder under behandlingen, men absolut også i dagene efter. Hvis man føler man har prøvet alt, så er Body SDS hos Addy helt klart den rette behandling, det er det ihvertfald for mig.
Jeg kan varmt anbefale alle at prøve denne behandling, Addy sørger for at du er rolig og afslappende, og er god til at minde dig om den vigtige vejrtrækning.
Prøv Body-SDS hos Addy, og mærk det på egen krop, du vil ikke fortryde det 🙂


En behandling hos Addy i Krops-harmoni er en livsgivende oplevelse som jeg hver gang glæder mig til .
Behandlingsformen er blid, men alligevel kan behandlingen mærkes og forandringerne i kroppen efter behandlingerne er mærkbare
Kan på det varmeste anbefale andre at besøge Kropsharmoni og på egen krop mærke hvilken forskel Addy kan gøre for dig og din krop .


Jeg har ikke været så afslappet og lettet i flere år. Tusind tusind tak for en fantastisk oplevelse


Vil give Addy de største stjerner. Det er hårdt arbejde at blive behandlet efter Body-SDS principper også for den som bliver behandlet. Men det er det hele værd. Efter 4 behandlinger er der flyttet store bjerge både af mental karakter såvel som fysisk det problem jeg henvendte mig med.
Tak 🍀

———————

5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Jeg har i et par år fast hver måned haft migræneanfald. Besøgte Addy første gang i Nov 2018 og har pt fået 2 behandlinger. Det er det bedste jeg har gjort , har pt. ikke haft et eneste migræneanfald i 5 måneder. Så nu er kvalmepillerne og næsespray for migræne gemt langt væk .
Addy du er en helt igennem fantastisk Body-sds behandler ..


Virkelig fedt oplevelse. Nu forstår jeg hvorfor det hedder “Krops-harmoni” hos dig

________________________________________________