Anmeldelser

Hvad siger dem på briksen:

Jeg kom fordi jeg havde ondt i højre skulder og ikke kunne sove om natten og følte mig udbrændt. Efter 5 behandlinger sover jeg nu mere om natten end jeg længe har gjort min skulder er der ingen problemer med længere og jeg har generelt fået mere energi til hverdagen. Det er ligesom hele min krop har fået et eftersyn og jeg giver derfor de bedste anbefaler til Addy og hendes behandlinger hvor man føler sig tryg og i kyndige hænder.


Jeg kom med stress symptomer, svimmelhed og susende for mine øre. Efter 2-3 behandlinger var det hele væk. Købte 5 behandlinger. Men fortsætter med behandlinger med længer mellemrum i mellem. Kæmpe ros og kæmpe tak for dine behandlinger og din måde at være på.


Jeg har fået behandlinger hos Addy, hvilket har rykket mig væsentligt efter min lange stress periode.
Det er meget tydeligt at kroppen arbejder under behandlingen, men absolut også i dagene efter. Hvis man føler man har prøvet alt, så er Body SDS hos Addy helt klart den rette behandling, det er det ihvertfald for mig.

Jeg kan varmt anbefale alle at prøve denne behandling, Addy sørger for at du er rolig og afslappende, og er god til at minde dig om den vigtige vejrtrækning.
Prøv Body-SDS hos Addy, og mærk det på egen krop, du vil ikke fortryde det 🙂


En behandling hos Addy i Krops-harmoni er en livsgivende oplevelse som jeg hver gang glæder mig til .
Behandlingsformen er blid, men alligevel kan behandlingen mærkes og forandringerne i kroppen efter behandlingerne er mærkbare
Kan på det varmeste anbefale andre at besøge Kropsharmoni og på egen krop mærke hvilken forskel Addy kan gøre for dig og din krop .


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg kom fordi jeg havde ondt i højre skulder og ikke kunne sove om natten og følte mig udbrændt. Efter 5 behandlinger sover jeg nu mere om natten end jeg længe har gjort min skulder er der ingen problemer med længere og jeg har generelt fået mere energi til hverdagen. Det er ligesom hele min krop har fået et eftersyn og jeg giver derfor de bedste anbefaler til Addy og hendes behandlinger hvor man føler sig tryg og i kyndige hænder.


Vil give Addy de største stjerner. Det er hårdt arbejde at blive behandlet efter Body-SDS principper også for den som bliver behandlet. Men det er det hele værd. Efter 4 behandlinger er der flyttet store bjerge både af mental karakter såvel som fysisk det problem jeg henvendte mig med.
Tak 🍀

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Jeg har været i et længere forløb hos Addy og kan på det varmeste anbefale et kropsterapeutisk forløb. Jeg har døjet meget med hovedpine og har fået det meget bedre gennem kropsterapi hos Addy.


Jeg har i et par år fast hver måned haft migræneanfald. Besøgte Addy første gang i Nov 2018 og har pt fået 2 behandlinger. Det er det bedste jeg har gjort , har pt. ikke haft et eneste migræneanfald i 5 måneder. Så nu er kvalmepillerne og næsespray for migræne gemt langt væk .
Addy du er en helt igennem fantastisk Body-sds behandler ..


De varmeste anbefalinger herfra. Mangler ord for helt at beskrive oplevelsen, men går altid fra en behandling hos Addy med en følelse af fornyet energi i hele mit “system”. Og mine rygsmerter bliver også lindret – hvilket hverken fysioterapi, akupunktur eller kiropraktor tidligere har formået.

________________________________________________