Anmeldelser

Hvad siger andre:

Jeg har fået behandlinger hos Addy siden juni 2015 ca hver 3. uge, hvilket har rykket mig væsentligt efter min lange stress periode.
Det er meget tydeligt at kroppen arbejder under behandlingen, men absolut også i dagene efter. Hvis man føler man har prøvet alt, så er Body SDS hos Addy helt klart den rette behandling, det er det ihvertfald for mig.
Jeg kan varmt anbefale alle at prøve denne behandling, Addy sørger for at du er rolig og afslappende, og er god til at minde dig om den vigtige vejrtrækning.
Prøv Body SDS hos Addy, og mærk det på egen krop, du vil ikke fortryde det 🙂


En behandling hos Addy i Krops-harmoni er en livsgivende oplevelse som jeg hver gang glæder mig til .
Behandlingsformen er blid, men alligevel kan behandlingen mærkes og forandringerne i kroppen efter behandlingerne er mærkbare
Kan på det varmeste anbefale andre at besøge Kropsharmoni og på egen krop mærke hvilken forskel Addy kan gøre for dig og din krop .


Jeg har været under fysisk pres igennem nogle uger og mange flere venter.. og jeg har fået en helt kanon opbakning af Addy. Jeg fik en rigtig god oplevelse med Addys behandling og er nu rigtig spændt på hvordan kroppen reagere. Jeg kan varmt anbefale, at du tager en tur hos Addy hvis kroppen slår knuder for dig..


Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft det SÅ godt i hele min krop. Tak!


Jeg var en af de heldige der vandt 6 behandlinger ved Addy. Og GUD hvor har jeg nydt dem. 🙂 Jeg har fibromyalgi, så var meget spændt på om hun overhovedet kunne røre mig uden at det gjorde alt for ondt, men heldigvis gik det. 🙂 Efter første behandling troede jeg at det var både første og sidste gang jeg lå på den briks, jeg følte at min krop var et stort blåt mærke av av , men det blev bedre efter nogle dage. 🙂 Addy fik rigtig løsnet op i min krop. Det er en rigtig dejlig måde at få massage på da det er hele kroppen der får en tur. 🙂 Hun har desværre ikke helbredt mig ØV ØV men jeg ikke ondt hele tiden mere som jeg havde inden jeg startede så det er bare skønt. Det er ikke sidste gang jeg besøger briksen hos Addy 🙂 det kan varmt anbefales at prøve det <3


Hvad har du gjort ved min krop? Har ikke haft det så godt længe.


Jeg kan varmt anbefale et besøg hos Krops-Harmoni – Addy er meget dygtig og grundig. Tak for en effektiv og super god behandling

________________________________________________